Başlık: "Devre Analiz dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine (I.Öğr. A şubesi)"

Doç.Dr. Ali Bekir YILDIZ

28 Ocak 2018

Devre Analizi dersine ilişkin bazı kurallar aşağıda belirtilmiştir. Dersi alan her öğrenci, bu kurallara uymak zorundadır.
  1. Derste düzenli yoklama alınmaktadır. Sahte imza durumunda öğrenci cezalandırılır.
  2. Her hafta ödev verilmektedir.
  3. İlk hafta ders Yapılacaktır ve ödev verilecektir.
  4. İlk hafta derse gelmeyenler, 3 hafta süresince ödev veremeyeceklerdir.
  5. Öğrencilerin ödevleri kendi yapıp-yapmadığını belirlemek için, her hafta belli sayıda öğrenci görüşmeye çağrılır ve gözetim altında ödevleri tekrar yapması istenir.
  6. Donem içerisinde 3-5 Quiz yapılacaktır. Quizlerin çoğunluğu habersiz yapılacaktır. Bu nedenle, hesap makinesi hazır bulundurulmalıdır.
  7. Quizlerin (%30) ve Ödevlerin (%10), Vize notuna katkısı olduğundan, yapılmaları zorunludur.
  8. Vize %60, Final %40 olarak ortalamaya katkı verecektir.
  9. Görüşme gün ve saatlerim, ofis kapısında asılıdır. Bu günlerin dışında iletişim, e-mail ile sağlanabilir : abyildiz@kocaeli.edu.tr.