Başlık: "Bitirme Çalışması Dersi Seçimi"

Arş.Gör. Korhan KARAARSLAN

26 Ocak 2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı' nda Bitirme Çalışması alacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.1) Öğrencilerimiz, http://elektrik.kocaeli.edu.tr/detay-duyuru.php?Kod=983 linkinde yer alan Bitirme Çalışması Konu listesini dikkate alarak Bitirme Çalışması Danışmanı seçimi yapacaktır.2) 29 Ocak - 02  Şubat 2018 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Derse Yazılma haftasında ekte bulunan "Bitirme Çalışması Danışman Bilgi Formu" kullanılarak ilgili öğretim üyesinden onay alınacaktır.3) Onaylı form, 5-9 Şubat 2018 Ders Ekleme/ Bırakma/ Danışman Onayı haftasında öğrenci akademik danışmanına gösterilerek Bitirme Çalışması dersine kayıt yaptırılacaktır.Not: Bu işlemlerin gerçekleştirilmemesi durumunda ilgili derse kayıt yapılamayacaktır.

Duyuru Dosyası: