Başlık: "Elektrik Makina Lab._Tezgah Tanıtımı deney grupları"

Arş.Gör. Korhan KARAARSLAN

20 Eylül 2017

Elektrik Makina Lab. tezgah tanıtım deneyi, I.Ö için 25 Eylül 2017 tarihinde, II.Ö için ise 26 Eylül 2017 tarihinde yapılacaktır. Bu deney için oluşturulan gruplar ve deney saatlerini içeren bir dosya ekte bulunmaktadır. Yoklama alınacaktır. Deneye gelecek öğrencilerin, aşağıdaki linkte verilen videoyu izlemeleri önerilir.

Not: Diğer deneyler ve gruplar için 29 Eylül 2017 tarihinde ayrıntılı bir duyuru yapılacaktır. Elektrik Makinaları Laboratuarı için toplu deneye katılabilme şartı: Eski sisteme tabi olan öğrenciler için Elektrik Makinaları Laboratuarı I ve Elektrik Makinaları Laboratuarı II derslerinden herhangi birinden başarılı olmak ve diğerinden ise devamsızlıktan kalmamış olmak; Bologna sürecine tabi öğrenciler için Elektrik Makinaları Laboratuarı dersinden devamsızlıktan kalmamış olmaktır. Bu şartı sağlayan öğrenciler, istedikleri takdirde toplu deney için isimlerini Arş. Gör. Korhan KARAARSLAN' a en geç 29.09.2017 tarihinde saat 16:00' a kadar bildirmelidirler (Deney grup listelerinin son halinin oluşturulması için önemlidir).

Duyuru Dosyası: