Başlık: "Elektrik Devreleri II dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine ...."

Doç.Dr. Ali Bekir YILDIZ

31 Ağustos 2017

Elektrik Devreleri II dersine ilişkin bazı kurallar aşağıda belirtilmiştir. Dersi alan her öğrenci, bu kurallara uymak zorundadır.
  1. Derste düzenli yoklama alınmaktadır. Sahte imza durumunda öğrenci cezalandırılır.
  2. Her hafta ödev verilmektedir.
  3. İlk hafta ders Yapılacaktır ve ödev verilecektir.
  4. İlk hafta derse gelmeyenler, 3 hafta süresince ödev veremeyeceklerdir.
  5. Öğrencilerin ödevleri kendi yapıp-yapmadığını belirlemek için, her hafta belli sayıda öğrenci görüşmeye çağrılır ve gözetim altında ödevleri tekrar yapması istenir.
  6. Donem içerisinde 3-5 Quiz yapılacaktır. Quizlerin çoğunluğu habersiz yapılacaktır. Bu nedenle, hesap makinesi hazır bulundurulmalıdır.
  7. Quizlerin (%25) ve Ödevlerin (%10), Vize notuna katkısı olduğundan, yapılmaları zorunludur.
  8. Vize %60, Final %40 olarak ortalamaya katkı verecektir.
  9. Her öğrencinin yoklaması kendi sınıfında alınacaktır. Yani, Farklı öğretimde derse girilmesi durumunda yoklamaya imza atılamayacaktır.
  10. Görüşme gün ve saatlerim, ofis kapısında asılıdır. Bu günlerin dışında iletişim, e-mail ile sağlanabilir : abyildiz@kocaeli.edu.tr.