Başlık: "SCADA Sistemlerine Giriş Dersi hakkında!!!"

Yrd.Doç.Dr. Esra KANDEMİR BEŞER

02 Nisan 2017

5 Nisan 2017 çarşamba günü SCADA Sistemlerine Giriş Dersi yapılmayacaktır. Vize sınavına şimdiye kadar gelinen tüm konular dahildir. Daha önce belirttiğim üzere her öğrenci sınava daha önceden hazırlamış olduğu bir proje ile gelecektir. Projenin ismi öğrencinin kendi numarası olacaktır. Projenin haberleşme ayarlarının daha önce yaptığımız gibi bir deneme sayfası ile test edilmiş olması gerekmektedir. Sınav esnasında proje içerisinde çıkacak her türlü sıkıntıdan öğrenci sorumlu olacaktır. Bu nedenle oluşturduğunuz proje üzerinde şimdiye kadar öğrenmiş olduğunuz uygulamalar ile ilgili çeşitli denemeler yaparak sınava geliniz. Sınava gelirken çalışmış olduğunuz deneme sayfalarınızı silerek boş bir proje bırakınız. Ayrıca sınava gelirken milktreatment projenizin de back up ını alarak bu projeyi de kaldırmanız gerekmektedir.